Надуваем батут BEIAKE с Веревочной стълбище, играчка за водни Спортове, Градина с Детска площадка, Лесен за почистване и се съхранява
New

Надуваем батут BEIAKE с Веревочной стълбище, играчка за водни Спортове, Градина с Детска площадка, Лесен за

BGN 37.39

Налично за поръчка

съдържание на Пакета : 1x Въздушна възглавница Забележки : 1. ★ [Лесна настройка] - За да се постигне максимално бързо и лесно надувания с най-добрата повърхност за отскок, ние ще предостави високоскоростен надуване.Батут може да бъде инсталирана във всякакви водни басейни, езера, океани, басейни и т.Батут може да бъде инсталирана във всякакви водни басейни, езера, океани, басейни и т.Раздувной бияч вода, лесен за транспортиране като спущенным.Това е нормално, и тя трябва да бъде поставен в проветрено място. Характеристики : 1. Поради езика или на отразената светлина може да има малка разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт. Лек, удобен в переноске и се използва 2.★ [Висококачествени материали] - Външен слой представлява воздухонепроницаемую плат от PVC с дебелина 0,9 mm, която е трайна и трайна.Въздушна възглавница се обработва и се оформя по един път, с помощта на компресор на горещ въздух, който е противоизносным, не допускающим разкъсвания, има добра воздухонепроницаемостью, висока износоустойчивост и дълготрайност. Този продукт се измерва ръчно, ще бъдат определени грешки!3.Раздувной бияч вода, лесен за транспортиране като спущенным. ★ [Използвайте уверено] - Стандартна нетоксичная, пожароустойчива, отговаряща на изисквания за опазване на околната среда PVC-мрежа от воздухонепроницаемой тъкан, якост на опън 3478 N, якост на опън 1572 N, адхезия 188 N / 5 см, студ -30 градуса температурна устойчивост + 65 градуса. Тъй като воден батут нов, може да бъде остър мирис.Въздушна възглавница се обработва и се оформя по един път, с помощта на компресор на горещ въздух, който е противоизносным, не допускающим разкъсвания, има добра воздухонепроницаемостью, висока износоустойчивост и дълготрайност. ★ [Платформа за плуване]- Воден батут, подходящ като платформа за гмуркане и риболов; освен това, можете да попрыгать на нея или да се отпуснете и да се забавлявате със своите семейства. Висока устойчивост на износване, разкъсване, стречинг, добра устойчивост на отслаиванию, висока степен на херметичност и добра прочностЬспецификация : Име на продукта : Надуваем воден батутматериал : PVC + еластична, плат Размер : 4 m / 13 метра Цвят : розов Применимая сцена : на плажа, басейн, двор и т. Удобна и здрава конструкция отдушник лесно се надува и изпуска 4. Тази стока е индивидуален продукт, срока на доставка повече, моля свържете се с нас за уточняване на времето на пристигане. ★ [Висококачествени материали] - Външен слой представлява воздухонепроницаемую плат от PVC с дебелина 0,9 mm, която е трайна и трайна.

Основни характеристики

Product Name:
Inflatable Water Trampoline
Material:
PVC + elastic cloth
Trampoline Size:
4m/13ft
Color:
pink
Applicable scene:
beach, swimming pool, yard, etc.
Package Contents:
1x Air Cushion:
notes:
1. Due to the display or reflected light, there may be slight color difference, please refer to the actual product.:
2. This product is measured manually, there will be certain errors!:
3. Since the water trampoline is new, there may be a pungent smell. This is normal and should be placed in a ventilated place.:
4. This item is a customized product, the delivery time is longer, please contact us for the specific arrival time :

Подобни продукти в категория