SAWQF Модерна Шапка -. → Ръчна работа с Мъниста, Шапка, Сватбен Тюрбан, Женски Прическа с Оплеткой, Дамски Шапки, Чепчики за жени (Цвят: Цветен 2, Размер на: 1)
New

SAWQF Модерна Шапка -. → Ръчна работа с Мъниста, Шапка, Сватбен Тюрбан, Женски Прическа с Оплеткой, Дамски Шапки,

BGN 30.24

Налично за поръчка

Може максимално хидратира косата и стимулира блясъка на лака.Предпазва от залепване на косата и улеснява полагане.Сатен плат с мека влакнести лента, идеална за чувствителна кожа на главата.Идеалният подарък за жени с естествена коса, дълга и къдрава коса или къса стрижками.Защитава косата от сухота и грапавост, защитава вашата прическа и поддържа косата си в ред по време на сън.Може максимално хидратира косата и стимулира блясъка на лака.Предпазва от залепване на косата и улеснява полагане.Сатен плат с мека влакнести лента, идеална за чувствителна кожа на главата.Идеалният подарък за жени с естествена коса, дълга и къдрава коса или къса стрижками.Защитава косата от сухота и грапавост, защитава вашата прическа и поддържа косата си в ред по време на сън.Описание : Може максимално хидратира косата и стимулира блясъка на лака.Предпазва от залепване на косата и улеснява полагане.Сатен плат с мека влакнести лента, идеална за чувствителна кожа на главата.Идеалният подарък за жени с естествена коса, дълга и къдрава коса или къса стрижками.Защитава косата от сухота и грапавост, защитава вашата коса и запазва косата ароматно по време на сън.Параметри : Материал : полиестер Размери : Тип дизайн : твърда Опаковка включва : 1 * шапка за коса Забележка : 1. Поради разлика в светлина и цвят на екрана на проекта може да се различават малко от изображението, благодаря ви за вашето разбиране.2. Поради необходимостта от ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 0,5-2 см, благодаря ви за вашето разбиране.Подходящ за жени.

Основни характеристики

Material:
Polyester
Size:
size
Pattern Type:
Solid
Package includes:
1* Hair Cap:
note:
1. Due to the difference in light and screen, the color of the project may be slightly different from the picture, thank you for your understanding.:
2. Due to the need for manual measurement, please allow a difference of 0.5-2 cm, thank you for your understanding.:
Suitable for women. :

Подобни продукти в категория