VGEBY Детска Помещение, Мультяшная Скъпа Детски Цифров Фотоапарат, Детска Многоезичен Камера DV за Момчета и Момичета (Син)
New

VGEBY Детска Помещение, Мультяшная Скъпа Детски Цифров Фотоапарат, Детска Многоезичен Камера DV за Момчета и

BGN 22.77

Налично за поръчка

Симпатичен външен вид : Тази мини цифров фотоапарат изглежда сладък и колоритен, така че децата могат да се забавляват самостоятелно снимане и записване на ясни и красиви моменти, за момчета или момичета.Забавни игри : Вградени в класически игри, че децата да могат по-забавно да се играе всеки ден, поддържане на добро настроение всеки ден, за да привличат децата към употреба, да се забавлявате.Пълноцветен дисплей : full color 2,0-инчов дисплей, задна камера с резолюция 2000 W и функция за автоматично фокусиране - първата стъпка за талантливи фотографи.Голяма снимка на главата : Тази детска помещение с голяма снимка на главата позволява на децата да правите снимки в рамка и да оставят прекрасни снимки със семейството или с приятели.Добре обмислен дизайн : Удароустойчив корпус осигурява ефективна защита от падане, с трайни шнурком, удобно переноске, има за цел да гарантира, че децата да могат да се мотае мини камерата на врата си.Детски фотоапарат, мультяшная скъпа детски цифров фотоапарат, детска многоезичен DV камера за момчета и момичета Параметри : Тип на продукта : Детска лифт Материал : пластмаса, силикон, електронни компоненти, Размер на дисплея : 2.0 инча Тип на батерията : 1 литиева батерия от 3.7 На 600 ма (идва с вградена батерия) Функции : Режим на снимки, видео режим, режим на голям изстрел в главата, режим на непрекъснато снимане, броене снимка, черно-бял филтър, филтър на носталгия, емоционален филтър за Съхранение : Карти с памет с обем до 32 GB (не е включена в комплекта) Език : Английски, Китайски, Японски, Руски, Корейски и т.н. Списъка с пакети : 1 x камера 1 x упътване 1 x USB кабел 1 x каишка Забележка : 1. Вградената батерия не може да се извлече и да се замени.В случай на повреда, свържете се с обслужваща и помолете за ремонт. 2. Зарядното устройство трябва да се използва от възрастни или под надзора на възрастен. 3. Зарядното устройство не е играчка и трябва да се използва в съответствие със спецификациите на зареждане. 4. Преди да го почиствате вашия фотоапарат трябва да се отделят от зарядното устройство. 5. Поради ръчно измерване могат да бъдат незначителни отклонения.

Основни характеристики

Item Type:
 Kids Camera
Material:
Plastic, silicone, electronic components
Display size:
2.0 inch
Battery type:
1 Lithium battery 3.7v 600Mah (shipped with built in battery)
Functions:
Photo mode, video mode, large headshot mode, continuous shooting mode, countdown photo, black and white filter, nostalgia filter, emotional filter
Storage:
Memory card, up to 32GB (not included)
Language:
English, Chinese, Japanese, Russian, Korean, etc.
Package List:
1 x Camera:
1 x Instruction Manual:
1 x USB Cable:
1 x Lanyard:
Note:
1. The built in battery cannot be removed and replaced. If damaged, contact service and ask for repair.:
2. The charger must be used by an adult or under the supervision of an adult.:
3. The charger is not a toy and must be used in accordance with charging specifications.:
4. The camera must be disconnected from the charger before cleaning.:
5. Due to manual measurement, there may be slight deviations:

Подобни продукти в категория