Комплект защитно заключване на автоматичен прекъсвач, комплект защитни брави, надеждно определени за индустриална употреба
New

Комплект защитно заключване на автоматичен прекъсвач, комплект защитни брави, надеждно определени за индустриална

BGN 0.00

Налично за поръчка

Съвместимост : Замък е подходящ за автоматичен прекъсвач 1 P и може да осигури защитно заключване на замъка диаметър на лъча на замъка ≤ 7 мм 2.Моля, обърнете истински като стандарт.Благодарим ви за разбирането. Опции на заключване : Височина лъч на замъка (вътрешен пръстен) : около : 25 мм / 0,98 инча Диаметър на лъча на заключване : приблизително : 6 мм / 0,23 инча съдържание на Пакета : 1 х Заключване за сигурност автоматичен прекъсвач 1 х окачени замъка 2 х клавиш Забележка : 1. Прост вид : Прозрачно защитно покритие може да бъде надеждно инсталиран в затворени автоматичен прекъсвач, който е удобен за обслужващия персонал, оборудване за навременна проверка на състоянието на електрическия прекъсвач и на управлението им.Характеристики : заключване на Панти е изработен от усилена найлон, който може да се използва в изолирането на електричеството за предотвратяване на токов удар, се отличава с висока якост и лесно деформирал и се разпада. Изпълнение : Окачени замък изработен от усилена найлон, който може да се използва в електрическата изолация за предотвратяване на токов удар, се отличава с висока якост и лесно деформирал и се разпада. Приложение : Окачени заключване и предпазен заключване автоматичен прекъсвач компактни, высокоточны и удобни за переноске, необходими за промишлени и електрически приложения.Приложение : заключване на Панти и предпазител автоматичен прекъсвач компактни, высокоточны и удобни за переноске, а също така са необходими за промишлени и електрически приложения.

Основни характеристики

Item Type:
Circuit Breaker Safety Lock Set
Material:
Nylon, PC
Width of Inner Slot:
Approx
Lock Hole Diameter:
Approx
Applicable Circuit Breaker/Air Switch:
1P
Padlock Parameters:
Lock Beam Height (inner ring) :
Approx
Lock Beam Diameter:
Approx
Package List:
1 x Circuit Breaker Safety Lock :
1 x Padlock:
2 x Keys:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория