Марка Tide tribe 1/2/3/5 м Самозалепващи с натрупване митра видял трион, Екскурзовод, Рулетка, Субстрат, Metric стоманена линийка, лента за измерване (Цвят: 5 m дължина: от дясно
New

Марка Tide tribe 1/2/3/5 м Самозалепващи с натрупване митра видял трион, Екскурзовод, Рулетка, Субстрат, Metric

BGN 52.27

Налично за поръчка

Основен компонент на линия е изработен от стомана с добра твърдост и е устойчив на корозия.При използване на екологично чиста боя с двухслойным печене окалина оказва се, прозрачна и устойчива на износване.Нарежете до желаната дължина, отстранете от обратната страна, за да роди лепило и сложете там, където е необходимо. прочетете : от ляво на дясно, от дясно на ляво, през средата и от двете страни.Използва се за верстаков, пильных маси, механизми, маси, плотове, колони, стени, колони, торцовочной триони, Т-образен водач, ограничителя торцовочной пътеки, на работния плот на трион, смилане на масата, лентови триони, дървообработващи инструменти и т.н. Основен компонент на линия е изработен от стомана с добра твърдост и е устойчив на корозия.При използване на екологично чиста боя с двухслойным печене окалина оказва се, прозрачна и устойчива на износване.Нарежете до желаната дължина, отстранете от обратната страна, за да роди лепило и сложете там, където е необходимо. прочетете : от ляво на дясно, от дясно на ляво, през средата и от двете страни.Използва се за верстаков, пильных маси, оборудване, маси, плотове, колони, стени, колони, торцовочной триони, Т-образен водач, ограничителя торцовочной пътеки, на работния плот на трион, маса за смилане, лентови триони, дървообработващи инструменти и т.н. Параметри : Абсолютно новия Материал : стомана и специално лепило за метал (устойчив на абразия, има дълъг срок на служба) Цвят : бял Дължина : 1 М/ 2 М/ 3 М/ 5 М Ширина : прибл. 13 мм/0,51 инча Количество : 1 бр. рулетка за торцовочной пътеки, самозалепващи metric стоманена линийка, скала за торцовочной триони за десктоп триони с Т-образен водач, лента за употреба, на ограничителен трион, дървообработващи инструменти, 1/2/3/5 м, показания в ляво на дясно, от дясно на ляво.Инструкции : Отрежете до желаната дължина, отстранете от обратната страна, за да роди лепило и сложете там, където е необходимо.Пратката включва : 1 х Залепваща рулетка с метрична мащаб Забележка : Моля, оставяйте малки отклонения от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Основни характеристики

Brand new :
Material:
Steel & special glue for metal (wear resistant,Has a long service-life)
Color:
White
Length:
1M/ 2M/ 3M/ 5M
Width:
Approx. 13mm/0.51inch
Quantity:
1 PC
Miter Track Tape Measure Self Adhesive Metric Steel Ruler Miter Saw Scale For T-track Router Table Saw Band Track Stop Saw Woodworking Tool :
1/2/3/5M Left To Right Reading,Right To Left Reading. :
Instructions:
Cut to desired length, peel off the back to expose to expose the adhesive, and apply where needed. :
Package Included:
1 x Adhesive Metric Scale Tape Measure :
Note:
Please allow minor deviation due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Подобни продукти в категория