Luxshiny Притежателя на Пръчици за хранене, Пластмасова Кутия За Съхранение Прозрачен Органайзер Скоростна Многофункционална Кутия За Съхранение на Прибори за хране?
New

Luxshiny Притежателя на Пръчици за хранене, Пластмасова Кутия За Съхранение Прозрачен Органайзер Скоростна Многофункционална

BGN 0.00

Налично за поръчка

ДЪРЖАЧ ЗА ПРИБОРИ С ТАВА ЗА ИЗТОЧВАНЕ - Произведен от прекрасния материал, е трайна и практичен за по-дълга употреба.С красив и оригинален външен вид ще осигури на неговата популярност и практичност.ОРГАНАЙЗЕР ЗА ПРИБОРИ - На този рафт вие можете да съхранявате прибори за готвене (например, лъжица или шпатула) в рамките на reach, когато е необходимо.КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на ТРАПЕЗНО сребро - добра рафтове за съхранение на кухненски прибори за хранене, който позволява да се реши проблемът с бъркотия в кухнята.ПЛОТ-ОРГАНАЙЗЕР ЗА ТРАПЕЗНО СРЕБРО - подходящ за съхранение на кухненските и осигуряване на достъпност и по реда на масата.Титуляр на кухненски прибори - е Изработен от висококачествен материал, е здрава за дълго използване, което ви осигурява прекрасни впечатления от употреба.Осъществяване на списък 1 х стойка за съдове Характеристики - Размер : 20,00 X10,70 X17,50 см / 7,86 X4,21 X6 многофункционален държач за щеки за хранене. - Цвят : тъмно кафяв държач за чинии, за парти-Материал : тенис на контейнер за пръчици за хранене на домашни животни -Държач за щеки за хранене е лесен и модерен дизайн, елегантен и красив, държачи за пръчици за хранене няма да отнеме много място. -Модерен външен вид съчетава добре с повечето съвременни дизайнерски стилове, които са с декоративен характер.Може да се превърне в практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи акриловому на притежателя на съдове за готвене. -Изработен от висококачествен материал, е здрава за дълго използване, което ви дава прекрасна опит в използването на притежателя на лъжици. -Под притежател на съдове има дренажни отвори, за да изсъхне на съдове, както и удобен държач на кухненски лъжици за източване на водата. -Кухненски принадлежности, такива като вилици, лъжици и пръчици за хранене, може да бъде внимателно опаковат и лесно преместване с тезгяха или на бюфет в пластмасов държач за чинии на масата за вечеря.Информация за Товарахkitchen essentials Този продукт е титуляр за кухненски пръчици за хранене, който е изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване. пластмасов органайзер е Подходящ за съхранение на лъжици и други прибори за хранене. държач за кухненски пръчици за хранене С красив външен изглед ще осигури на неговата популярност и практичност.контейнер за прибори за хранене Удобен дизайн за съхранение, свежа и гладка повърхност, дъно с отвор за източване на водата, материал премиум-клас, красив и практичен.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория