120 Парчета 3 мм D x 4 mm H САМ Магнити за Хладилници Богат на функции за Бяла дъска Карта Екран Вратите на Табла за съобщения
New

120 Парчета 3 мм D x 4 mm H САМ Магнити за Хладилници Богат на функции за Бяла дъска Карта Екран Вратите на

BGN 0.00

Налично за поръчка

D 3 мм x H 4 мм. 120 броя в опаковка.Кажете сбогом на драскотини и разстройство, когато те ще останат в миналото, и поприветствуйте своите нови плотове Здрави, издръжливи магнити от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, са изработени от матирано сребристо никелевого сатен.Форма на диск, обработена сребриста стомана покритие. издръжлив на силен блясък, идеален за хладилника, офис, бели дъски и т.н.
Не е играчка, не за детски игри, да се съхранява далеч от деца. D 3 мм x H 4 мм. 120 броя в опаковка.Кажете сбогом на драскотини и разстройство, когато те ще останат в миналото, и поприветствуйте своите нови плотове Здрави, издръжливи магнити от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, са изработени от матирано сребристо никелевого сатен.Форма на диск, обработена сребриста стомана покритие. издръжлив на силен блясък, идеален за хладилника, офис, бели дъски и т.н.
Не е играчка, не за детски игри, стойте далеч от деца. 120шт магнити за хладилници с размер 3 мм, 4 мм, които Не са играчки, не за детски игри, дръжте далеч от деца.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория