Професионален Комплект За Източване на Шипове във формата на Листа на Рози, Инструмент За отстраняване на бои, Средство За Премахване на Шипове, Цветя Инструмент з?
New

Професионален Комплект За Източване на Шипове във формата на Листа на Рози, Инструмент За отстраняване на бои,

BGN 0.00

Налично за поръчка

Професионални инструменти : Гребец за рози се използва широко в магазини за цветя, дом и уроци за цветя.Лесна употреба : Сложете гребец за рози на стъблото и махнете отметката от тръни и листа.Повече възможности за вас.Пратката включва : 1 бр. червен стоманена гребец.Отличен за отстраняване на бодли и листа от стъбла на цветя.Употреба : Използва се за премахване на нежеланото бодли и листа от растения; устройство за отстраняване на рози - чудесен инструмент, за да се грижи за розите.Обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Метален желязо градински цветя, роза, трън, стъбло, устройство за премахване на листа, подрязване, заглаждане, розови клещи, инструменти за цветар, направи си сам, червен Функция : Облечете се в инструмент на стъблото и махнете отметката от тръни и листа.Отличен за отстраняване на бодли и листа от стъбла на цветя.Параметри : Цвят : червен Материал : желязо Размер : 140x63 мм/5,51x2,48 см Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Пратката включва : 1 х клещи за рози.

Основни характеристики

Color:
Red
Material:
Iron
Size:
140x63mm/5.51x2.48in
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
1 X Rose Pliers :

Подобни продукти в категория